logo

Coördinatie van grafische projecten.
Jij de inhoud. Wij de realisatie.

 • folders
 • flyers
 • brochures
 • affiches, banners, roll-ups
 • uitnodigingen
 • stickers (permanent of afneembaar,  …)
 • promomateriaal, merchandising
 • presentatiemappen
 • illustraties
 • interne of externe nieuwsbrieven
 • textielstickers
 •  ...

CommonSense legt de link tussen alle partijen betrokken bij een grafisch project.

CommonSense is de persoonlijke hub in een netwerk van vakmensen: copywriters, grafisch designers, drukkers, handlers, distributeurs, leveranciers van promomateriaal enz. Elk van hen heeft zijn specifieke vaardigheden, waardoor CommonSense telkens het meest ideale team kan samenstellen op maat van elk van jouw projecten. CommonSense zorgt ook voor de foutloze doorstroming van jouw project tussen deze vakmensen. Via CommonSense krijg jij dus toegang tot vakmensen die hun ding kunnen doen in voor hen optimale omstandigheden, in een voor jou optimale bezetting.

[home-usp-1-title]

Project Management

Een team-op-maat samenstellen volgens de noden van het project. In geval van drukwerk een adequate en kwalitatieve productieoplossing voorstellen, binnen een bepaald budget en timing. Fungeren als kritische kwaliteitscontroleur en centraal aanspreekpunt tijdens de opvolging van het project.

[home-usp-2-title]

Grafisch Ontwerp

Creatief denken en doen, inside of outside the box, naargelang wat overeenstemt met jouw verwachtingen en wensen. Het zit hem bij CommonSense toch altijd in de details.

[home-usp-3-title]

Copywriting

Jouw boodschap in tekst vatten. Strategisch of ludiek, recht op het doel af of in een verhaal verpakt. Met één doel: helder communiceren.

[home-usp-photo-1-description]
[home-usp-photo-2-description]
[home-usp-photo-3-description]
[home-usp-4-title]

Drukwerk

Jouw boodschap in veelvoud vastleggen op alle soorten van ondergronden: papier, stof, stickers, buttons, vlag en wimpel. Voor elke vorm heeft CommonSense zeker de juiste leverancier in zijn uitgebreide netwerk.

[home-usp-5-title]

Fotografie

De essentie belichten en visueel vastleggen. Mens, product, sfeer en realiteit worden een sprekend portret, een overtuigende packshot, een pakkend sfeerbeeld, een fantastische foto.

[home-usp-6-title]

Illustraties

Ook de moeilijkste boodschap tot de verbeelding laten spreken. Door middel van infographics, thema-gerelateerde visuals, 2D-figuren ... de creatieve tekenaars van het CommonSense-netwerk doen het met handen en voeten.

CommonSense & netwerk is een werkend voorbeeld van ‘nieuw ondernemen’.

Zodra jij weet wat je nodig hebt, zorgt CommonSense dat het gebeurt. CommonSense coördineert jouw grafisch project, vanaf het idee in jouw hoofd tot en met de levering bij jouw doelgroep, zodanig dat het volledige traject van realisatie zo efficiënt mogelijk verloopt.

[home-carrefour-logo-title]
[home-aliaxis-logo-title]
[home-purevia-logo-title]
[home-makro-logo-title]
[home-metro-logo-title]
[home-canderel-logo-title]
[home-kelderman-logo-title]
[home-standaardboekhandel-logo-title]

Een project opstarten?

Contacteer ons